Ansvarsfraskrivelse

Plastmo A/S stræber efter, at alle oplysninger på disse websites er korrekte og aktuelle. Indholdet på disse websites vil ofte blive opdateret uden forudgående varsel. Plastmo A/S påtager sig derfor intet ansvar for de oplysninger, der fremgår af disse websites.

Links til tredjepartswebsteder er angivet som en service. Plastmo A/S har ingen kontrol over tredjepartswebsteder og påtager sig derfor intet ansvar for indhold af noget websted, vi har link til.

Indholdet på Plastmo hjemmeside er udelukkende til informativt brug. Al information på disse websites tilhører Plastmo A/S og må kun bruges til det formål, hvortil det er udarbejdet. Det må ikke kopieres, reproduceres, offentliggøres, uploades, transmitteres eller distribueres, hverken helt eller delvis, til offentlige eller kommercielle formål, uden forudgående skriftlig tilladelse fra Plastmo A/S.
Det er heller ikke tilladt at bruge indholdet eller dele af indholdet fra disse websites i en frame eller på et tredjepartswebsted på nogen måde.