Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 7:00 til 16:30. Fredag fra 7:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Den moderne og arkitektoniske

Den moderne og arkitektoniske

Tagrenden til moderne byggeri

Sort Arkitekt er fremstillet i kvartrundt design. Det gør tagrenden særligt egnet til nutidens byggestil.

Sort Arkitekt er en moderne og arkitektonisk tagrende. Kernen i den ny Sorte Arkitekt tagrende består af 0,7 mm kvalitetsstål, som er behandlet med en overflade bestående af zink, aluminium og magnesium. Det giver stålet en helt unik beskyttelse. Arkitekt tagrenden er derefter prælakeret sort, hvilket giver et flot og ensartet resultat, der ikke patinerer. 

Øget nedbør kræver større afvandingskapacitet

De stadigt stigende nedbørsmængder skaber fortsat behov for effektive regnvandsløsninger. Sort Arkitekt er fremstillet i str. 14 og kombineres med nedløb i Ø90 mm. Det sikrer en ekstra stor afvandingskapacitet, som kan klare fremtidens stigende regnmængder. 

Montering

Sort Arkitekt monteres med Plastmo tagrendelim til metal. Du finder hele monteringsvejledningen her

Garanti

Vi yder 25 års garanti på Sort Arkitekt Tagrende. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Se garantibestemmelser. 

Håndtering og opbevaring af tagrender

En prælakeret tagrende skal behandles med påpasselighed, for at beskytte lakeringen mod ridser. Undgå at klikke tagrenden i og ud af rendejernene gentagende gange, da det vil ridse overfladen. Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Kan de ikke opbevares indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden. 

Vis flere

25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på vores Sort Arkitekt Tagrende. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
25 års garanti
Andre produkter

Andre tagrendeløsninger

Vis flere
Kom i gang med sort arkitekt