Det stærke og solide valg

Det stærke og solide valg

Stærke og robuste tagrender i skandinavisk design

Gedigent håndværk og styrke er to ting, der kendetegner den populære ståltagrende. Vælg mellem forskellige overflader, størrelser og udformninger.

Sortimentet består af to forskellige materialetyper, Stål Plus og AluZink. Fælles for dem begge er den stærke kerne af 0,7 mm kvalitetsstål. Stålkernen er derefter belagt med en overflade af enten Stål Plus eller AluZink. Begge overflader forlænger tagrendens levetid og giver tagrenderne nogle unikke egenskaber og udtryk. Vi bruger hverken krom 3 eller 6 i produktionen af vores ståltagrender.

Stål Plus – Originalt zinklook, også til kommuner med zinkforbud

I flere kommuner er opsætning af zinktagrender ikke længere tilladt. Derfor har Plastmo udviklet Stål Plus Tagrenden, som et stærkt alternativ til zink tagrender. Med Stål Plus får du det originale zink look, som du trygt kan anvende også i kommuner med zinkforbud. Du er derudover garanteret unik beskyttelse og 25 års garanti.

Stål Plus tagrender er den perfekte kombination af stålets styrke og den flotte overflade, som vi kender den fra patineret zink. Overfladen på Stål Plus er så sammenlignelig med det originale zink look, at det ikke er til at kende forskel med det blotte øje. Tagrendens overflade består af en unik kombination af zink, aluminium og magnesium og indvendig er tagrenden tillige coated. På den måde er det muligt at bevare det originale zink look - også i kommuner med zinkforbud.

Du kan bruge Stål Plus tagrender, uanset hvor du bor. Fås i størrelserne 10, 11 og 12

Stål Plus Arkitekt – En stærk tagrende til moderne byggeri

Ud over den klassiske tagrende, består Stål Plus serien af en kvartrund tagrende, der er særligt egnet til moderne byggeri. Tagrenden er fremstillet i størrelse 14 med lige bagkant, og den egner sig derfor særligt godt til huse uden udhæng. Tagrenden har også en ekstra stor afvandingskapacitet, så du er sikret mod de stigende nedbør. Ligesom resten af Stål Plus serien kan tagrenden opsættes i alle områder og modstår selv store regnskyl og snemængder, blæst og hård kulde. Læs mere om Stål Plus Arkitekt.

AluZink – Den økonomiske og stærke tagrende

AluZink Tagrender har en blank meleret overflade, som bevares i mange år. Det er kombinationen af zink og aluminium der giver den unikke overflade, der også er selvhelende ved ridser og snitflader. Overfladen giver tagrenden ekstra beskyttelse mod korrosion. Tagrenderne kan klare de største udfordringer i det danske vejr. Fås i størrelserne 11 og 12.

Øget nedbør kræver større kapacitet

De stadigt stigende nedbørsmængder har skabt større behov for effektive regnvandsløsninger. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at vælge den rigtige størrelse tagrende. Plastmo Tagrender i Skandinavisk design og kvalitet er fremstillet til at håndtere de stigende nedbør. Tagrenderne leder 15% mere vand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand.

Design og æstetik  

Når du skal vælge hvilke tagrender, der skal sidde på dit hus, er det for de fleste ikke kun afvandingskapaciteten, der er er afgørende. Tagrenderne er nemlig med til at skabe rammen om huset og give et elegant helhedsindtryk. For at få den optimale kombination af design og afvandingskapacitet, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige dimensioner og udformninger. Udforsk sortiment af ståltagrender.

Nem udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Er er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit tagrendeprojekt. Gå til monteringsside.

Lim eller klik

Alle ståltagrender og fittings monteres med Plastmo Tagrendelim til metal. Det er en nem og hurtig løsning, som foretrækkes af mange professionelle og gør det selv-folk. Samlingerne er både diskrete og tætte, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år frem. AluZink og Stål Plus i str. 11 / Ø 75 mm kan også monteres med gummisamling.

Garanti

Vi yder 25 års garanti på vores Stål Plus Tagrender og 15 års garanti på vores AluZink Tagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Læs mere i garantibestemmelserne.

Opbevaring af tagrender

Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Kan de ikke opbevares indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden. 

Vis flere

Klik eller lim?

Alle ståltagrender monteres med lim, men du har også mulighed for at vælge montering med kliksamling til AluZink eller Stål Plus i str. 11 Ø75 mm.

Se monteringsvideo her
Klik eller lim?
Inspiration

Færdige gør det selv-projekter

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med stål plus & aluzink