Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 7:00 til 16:30. Fredag fra 7:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Det stærke og solide valg
Stål Plus & AluZink

Det stærke og solide valg

Stærke og robuste tagrender i skandinavisk design

Gedigent håndværk og styrke er to ting, der kendetegner den populære ståltagrende. Vælg mellem forskellige overflader, størrelser og udformninger.

Sortimentet består af to forskellige materialetyper, Stål Plus og AluZink. Fælles for dem begge er den stærke kerne af 0,7 mm kvalitetsstål. Stålkernen er derefter belagt med en overflade af enten Stål Plus eller AluZink. Begge overflader forlænger tagrendens levetid og giver tagrenderne nogle unikke egenskaber og udtryk. Vi bruger hverken krom 3 eller 6 i produktionen af vores ståltagrender.

Modstandsdygtige materialer

Stål Plus – Den stærke tagrende der ligner zink

Stål Plus tagrender er belagt med en mat overflade, der er en blanding af magnesium, aluminium og zink. Det oxidlag, der dannes på overfladen, giver tagrenderne en unik beskyttelse mod korrosion. Samtidig er overfladebelægningen selvhelende ved ridser og snitflader. Med tiden får tagrenden en flot mørk farve, der kan sammenlignes med zinkens patina. Du kan bruge Stål Plus tagrender, uanset hvor du bor.

Stål Plus Arkitekt – En stærk tagrende til moderne byggeri

Ud over den klassiske tagrende, består Stål Plus serien af en kvartrund tagrende, der er særligt egnet til moderne byggeri. Tagrenden er fremstillet i størrelse 14 og har en stor afvandingskapacitet. Ligesom resten af Stål Plus serien modstår den store regnskyl og snemængder, blæst og hård kulde.

AluZink – Den økonomiske og stærke tagrende

AluZink Tagrender har en blank meleret overflade, som bevares i mange år. Det er kombinationen af zink og aluminium der giver den unikke overflade, der også er selvhelende ved ridser og snitflader. Overfladen giver tagrenden ekstra beskyttelse mod korrosion. Tagrenderne kan klare de største udfordringer i det danske vejr.

Design og æstetik  

Når du skal vælge hvilke tagrender, der skal sidde på dit hus, er det for de fleste ikke kun afvandingskapaciteten, der er er afgørende. Tagrenderne er nemlig med til at skabe rammen om huset og give et elegant helhedsindtryk. For at få den optimale kombination af design og afvandingskapacitet, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige dimensioner og udformninger. Den almindelige Stål Plus tagrende fås i størrelserne 10, 11 og 12. Derudover fås den kvartrunde Stål Plus Arkitekt i str. 14. AluZink fås i størrelserne 11 og 12. Udforsk sortiment.

Montering af tagrender

Alle ståltagrender og fittings monteres med Plastmo Tagrendelim til metal. Det er en nem og hurtig løsning, som foretrækkes af mange professionelle og gør det selv-folk. Samlingerne er både diskrete og tætte, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år frem. AluZink og Stål Plus i str. 11 / Ø 75mm kan også monteres med gummisamling. Se monteringsvideo.

Udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Ønsker du at se hvordan du udskifter de gamle tagrender, eller er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores videnscenter, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit tagrendeprojekt. Gå til monteringsside.

Garanti

Vi yder 25 års garanti på vores Stål Plus Tagrender og 15 års garanti på vores AluZink Tagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Læs mere i garantibestemmelserne.

Opbevaring af tagrender

Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Kan de ikke opbevares indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden. 

Vis flere

Klik eller lim?

Alle ståltagrender monteres med lim, men du har også mulighed for at vælge montering med kliksamling til AluZink eller Stål Plus i str. 11 Ø75 mm.

Se monteringsvideo her
Klik eller lim?
Inspiration

Færdige gør det selv-projekter

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med stål plus & aluzink