Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 7:00 til 16:30. Fredag fra 7:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Giv terrassen et løft
Terrasse

Giv terrassen et løft

Nyd terrassen med den rette overdækning og afskærmning

Udnyt din terrasse bedst muligt med en let overdækning og et stilrent og sikkert terrassehegn.

Overdækket terrasse

Den danske sommer byder ofte på regnskyl. En let overdækning sikrer, at du kan nyde terrassen, selv når bygerne rammer. Der findes en række mulige løsninger til overdækning af terrassen.

SunGlaze

Det eksklusive og langtidsholdbare valg. Denne overdækning er det rette valg for dig, som ønsker et stilrent udtryk. Pladerne er fremstillet i 4 mm polycarbonat, et stærkt alternativ til hærdet glas, som har stor styrke over for både sne- og vindbelastninger. Pladerne monteres med flotte profiler i anodiseret aluminium med skjult skruefastgørelse. Samlingerne bliver vandtætte, uden brug af silikone eller gummipakninger. Pladerne fås i klar eller røgfarvet, alt efter hvor stor lysgennemgang du ønsker på terrassen.

Trapezplader

Det lette plast tag til overdækning. Trapezplader har i mange år været et populært valg til overdækning af carport, skur eller terrasse. Pladerne er nemme at håndtere og fastgøres blot med 12 skruer pr. m2. Plastmo Trapezplader fås i 3 forskellige kvaliteter – God, bedre og bedst. Alle er de fremstillet i et 100% genanvendeligt materiale.

TwinLite

Den kondenshæmmende tagløsning. TwinLite er et sortiment af termoplader i 3 forskellige tykkelser 10, 16 og 32 mm. De to tykkeste pladetyper, 16 og 32 mm, anvendes hovedsageligt til isolerede udestuer og vinterhaver. TwinLite 10 mm kan anvendes til uisolerede udestuer eller til overdækning af terrasser m.m. Taget er kondenshæmmende og monteres med flotte aluminiumsprofiler.  Pladerne fås i klar eller opal.  

Terrasse afskærmning

Afskærmning af terrassen er en nødvendighed, når terrassen er etableret oppe i niveau. Det er dog ikke kun på sådanne terrasser, at en afskærmning kan være nødvendig. På lavt etablerede terrasser, kan det være relevant at montere et hegn, som beskyttelse mod vind og vejr på terrassen.

Plastmo Glasrækværk har den nødvendige styrke og stabilitet som kræves af et rækværk. Udsigten kommer til sin ret, og det diskrete samt tidsløse design, giver en god rumfølelse. Glasrækværket er nemt at montere, også for gør det selv-manden. Glasrækværket er også ideelt, når du ønsker en stilren løsning, der skaber læ mod vind og vejr, så du kan nyde udemiljøet på terrassen. Systemet er sammensat af få dele, som gør monteringen nem og hurtig. Stolperne er fremstillet med spor, som glasset monteres i, og det gør løsningen til en af de bedste og mest solide på markedet. Du er garanteret en sikker løsning – Uanset hvor højt oppe du monterer glasrækværket.

Led vandet væk 

Når terrassen er på plads, er det vigtigt at huske, at det ikke kun er dit hus, der har brug for at få regnvandet afledt. Det har tilbygninger, udestuer og overdækninger også. Husk derfor altid tagrenderne på dit nye tagareal. Ønsker du at lede overfladevandet væk fra terrassen, kan det gøres nemt og effektivt med linjedræn.

Produkter

Nyd terrassen beskyttet mod vind og vejr

Vis flere
Andre produkter

Led vandet væk fra terrassen

Vis flere
Vis flere
Færdige projekter

Se gør det selv-projekter og pris

Vis flere
Inspiration

Inspiration til dit næste projekt

Vis flere