Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Nyd udsigten med et glasrækværk

Nyd udsigten med et glasrækværk

Nyd udsigten og øg rumfølelsen med et stærkt glasrækværk

Glasrækværket er fremstillet i et tidløst og stilrent design, som passer til moderne byggeri.

Stabilt og solidt rækværk

Ud over at skabe tryghed og sikkerhed, skal et glasrækværk smelte godt sammen med bygningens design og arkitektur. Rækværket er fremstillet i et moderne og stilrent design, der bidrager til et hyggeligt udemiljø. Glasrækværket er testet og har den nødvendige styrke og stabilitet, som kræves af et rækværk. Glasrækværket kan med fordel anvendes som værn på altaner og lignende. Systemet består af solide profiler i pulverlakeret aluminium samt 2-lags hærdet og lamineret sikkerhedsglas, der giver et stabilt og sikkert rækværk. Glassene er bestillingsvarer, da de fremstilles efter ønsket bredde, så du får den løsning, der passer bedst til dit projekt. Alle glas kan fås i klar, frost og røgfarvet. Anvend vores 3D beregner og få en komplet materialeliste til projektet.

Topmonteret eller frontmonteret

Rækværket fås som enten top- eller frontmonteret.

Begge løsninger skal fastgøres til en stabil og holdbar konstruktion, som har den nødvendige styrke.

Det topmonterede rækværk bliver leveret med fodplader på 110x110mm og tilhørende skruer, som bliver skruet fast i underlaget gennem den medfølgende stolpeforstærker. Rækværksstolpen føres derefter ned over stolpeforstærkeren. Vælg mellem 4 farver: hvid, anodiseret alu, antracit og sort.

Det frontmonterede rækværk monteres med medfølgende skruer på ydersiden af terrassen. Stolpen går 200mm ned fra terrassegulvet med hak ind i profilen, så glasset kommer ca. 50mm ind på terrassen. Frontmonteret glasrækværk fås i antracit.

Alle stolper leveres i pulverlakeret aluminium i pakker med komplet tilbehør. Udforsk sortiment.

Mange anvendelsesmuligheder

Anvendelsesmulighederne er mange med sikkerheden i top. Det er blandt andet perfekt, når du ønsker at skabe rum på terrassen, men det er også ideelt som afskærmning for vind og vejr, og som sikkerhedsværn på altaner og lignende. 

Montering af glasrækværk

Nogle glasrækværksløsninger kan virke uoverskuelige men ikke denne. Plastmo Glasrækværk er sammensat af få dele, som gør monteringen nem og hurtig, også for gør det selv-manden. Stolperne i aluminium har spor, som glasset monteres i. Det gør løsningen til en af de bedste og mest solide på markedet. Du er garanteret en sikker løsning – Uanset hvor højt oppe du monterer glasrækværket.

Håndløberen giver rækværket en flot og elegant afslutning. Derudover mindsker håndløberens unikke udformning risikoen for misfarvning af plasten mellem det laminerede glas. Læs hele monteringsvejledning inden du begynder opsætningen af dit nye rækværk.

Sikkerhedsværn med 15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noget problem for dette rækværk. De solide profiler og det stærke glas tåler al form for vind og vejr, så du kan sætte rækværket op, uanset hvor i landet du bor. Vi yder 15 års garanti på glasrækværket. Læs mere i vores garantibestemmelser.

Vedligeholdelsesvenligt

Rækværket kræver minimal vedligeholdelse. Vi anbefaler rengøring af glas og stolper med mildt sæbevand 1-2 gange årligt. Husk at skylle efter med vand. Du finder flere specifikationer på glasrækværket under tekniske fakta

Vis flere

Glasrækværk - 15 års garanti

Vi yder 15 års garanti på vores glasrækværk. Garantien gælder afskalning af overflademaling på aluminiumsprofiler.

Læs mere
Glasrækværk med 15 års garanti
Inspiration

Find inspiration til dit næste projekt

Vis flere
Kom i gang med glasrækværk