Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Stolte traditioner siden 1958
Historie

Stolte traditioner siden 1958

Plastmo blev etableret i Danmark i 1958 og startede virksomheden med produktion og salg af plasttagrender og -rør.

2024

Plastmo lancerer et nyt bredt sortiment af Vario Dørmåtter og Dørriste. Løsningerne nedfældes i belægningen eller gulvet, så du opnår niveaufri adgang.

Ølkøleren er udfaset af vores sortiment.

2023

Plastmo introducerer sort prælakeret tagrende i halvrundt design i str. 11 & 12. Sort Stål sortimentet i både kvartrund og halvrund får udviklet en miljøvaredeklaration (en produktspecifik EPD), som dokumenterer et lavt CO2-aftryk. 

Plastmo får desuden udarbejdet en produktspecifik EPD på vores velkendte Plast Tagrender. EPD’en dokumenterer, at Plastmo Plast Tagrender har tagrendemarkedets laveste CO2-aftryk.

2022

Plastmo introducerer sort prælakeret Arkitekt tagrende i kvartrundt design i str. 14 med ekstra stor afvandingskapacitet. Kernen i tagrenden er det stærke og holdbare Stål Plus materiale. 

Plastmo lancerer også en ny tagløsning, som hedder EazyGlaze. Det er en monteringsvenlig tagløsning i glaslignende design, fremstillet i 3 mm klar plan polycarbonat. 

Plastmo er stolt over at være certificeret som "Great Place to Work" i november 2022. Anerkendelsen fra Great to Work styrker vores tro på, at vi også fremover kan fastholde, udvikle og tiltrække de bedste medarbejdere. 

2021

Som de første på det danske tagrendemarked, har Plastmo fået udarbejdet en produktspecifik miljøvaredeklaration, en EPD, på sine Stål Plus Tagrender, der bekræfter et lavt CO2-aftryk.

2018

Plastmo har købt samtlige aktier i det norske selskab SG Railing AS. SG Railing AS er blandt andet kendt for at levere rækværk i glas og aluminium i et flot design og i en høj kvalitet. Glasrækværk indgår nu i Plastmos sortiment af løsninger til udemiljø og regnvandshåndtering.

Plastmo lancerer en ny løsning på markedet for regnvandshåndtering. Regnvandsventilen har til formål at forhindre overbelastning af kloaksystemet under kraftig regn.

I november vandt Regnvandsventilen Klimaprisen ved årets Building Awards 18.

2017

Aktierne i Plastmo Polska Sp. z o.o. overtages fra lokale partnere som et led i strategien om at øge salget i Central- og Østeuropa.

2016

Plastmo A/S introducerer et udestuekoncept med kvalitets vindueselementer, termotag og tagrender på det norske marked. Løsningen leveres i samarbejde med Hvidbjerg Vinduet.

2015

Plastmo A/S lancerer en ny type ølkøler til folk, der ønsker kolde øl og vand uden brug af elektricitet eller drivmidler.

2014

Plastmo A/S lancerer SunGlaze tage, som er en flot og arkitektonisk tagløsning til overdækning af terrasser, carporte, cykelskure, indgangspartier m.m.

2013

Plastmo A/S lancerer Plastmo Faskinen i 100% stenuld.

2012

Plastmo A/S øger sin nordiske fokus og etablerer Plastmo Nordic divisionen, som opererer i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Plastmo Nordic divisionen omsætter for 250 mio. DKK og har 85 medarbejdere.

Plastmo A/S modtager prisen som Årets Leverandør 2012 af Trælasthandlerunionen TUN.

Plastmo A/S introducerer Stål Plus Tagrender med 25 års garanti.

2011

ACO Nordic A/S opdeles pr. 1. januar 2011 i tre selskaber: ACO Nordic Group A/S, ACO Nordic A/S og Plastmo A/S. Alle tre selskaber indgår fortsat i den internationale ACO koncern.

2010

Plastmo A/S introducerer tagrender i aluzink.

2008

De svenske aktiviteter bliver samlet i Göteborg. Kontoret i Malmö og Kalmar lukkes.

Al produktion i Rusland lukkes ned.

2007

15. maj skifter selskabet navn til ACO Nordic A/S.

2005

Opstart af produktion i Rusland af plasttagrender og –rør i selskabet Ruplast OOO, Moskva.

1. maj købes selskabet ACO TTM AB i Kalmar, Sverige.

Aktiviteterne i repræsentationskontorerne i Baltikum samles i det nyetablerede selskab ACO Plastmo Baltic SIA i Riga, Letland.

2004

Pr. 1. januar overføres aktiverne i Plastmo Profile sp. z o.o., Legionowo, Polen og Plastmo Spol i Tjekkiet til ACO Holding. Aktiverne i ACO Drain A/S og ACO Drain AB overføres til Plastmo A/S. Samtidig ændres firmaets navn til ACO Plastmo A/S.

2003

Plastmo Profiles ltd. i England sælges til ledelsen med overtagelse den 1. maj. 1. august lukkes Multi-Lite aktiviterne i Hadsund og overflyttes til Thorsvej 10 i Ringsted.

2002

Plastmo A/S overtager ovenlysaktiviteterne i Multi-Lite A/S i Hadsund. Plastmo introducerer tagrender i zink.

2001

Produktionen af vinduesprofiler flyttes fra Ringsted til Plastmo Profile sp. z o.o., i Legionowo i Polen. DriveDrain – et nyt linjeafvandingssystem udvikles for produktion i Ringsted. Plastmo introducerer tagrender i galvaniseret stål.

1999

Aktiviteterne i ACO Drain A/S, som også er et selskab i den tyske ACO koncern, overflyttes fra Faaborg til lokaliteterne i Ringsted. ACO Drain A/S markedsfører og sælger linjeafvandingsprodukterne ACO Dræn, Self og Rustfri.

1997

Salgskontorer oprettes i Rusland, Kroatien og Baltikum.

1996

Salgsselskaber oprettes i Tjekkiet og Ungarn. Plastmo overtager aktiviteterne hos den svenske pladeproducent Vinsotén og får dermed et salgsselskab i Finland.

1995

Den internationale koncern ACO i Rendsburg, Tyskland overtager Plastmo koncernen. Køb af Hvidbjerg Vinduet med datterselskabet Isolar.

1994

Opstart af produktion i Polen af tagrender og vinduesprofiler.

1992

Etablering af Plastmo Polska sammen med 3 polske partnere for salg af tagrender.

1989

Plastmo overtager Everlite koncernen, der fremstiller lyspaneler, ovenlyskupler og plader til byggeindustrien.

1988

Plastmo koncernen skifter ejer, idet den daværende direktion sammen med en række investorer køber selskaberne i koncernen.

1987

Produktionslokalerne i Ringsted er løbende blevet udbygget, og det samlede areal udgør nu ca. 30.000 m2

1984

Plastmo koncernen bliver børsnoteret. Plastmo Profiles Ltd. i Northampton, England blev etableret.

1969

Etablering af Plastmo AS i Slemmestad, Norge.

1963

Etablering af AB Plastmo i Malmö, Sverige.

1962

Produktion af tagrender flyttes til Ringsted.

1961

Salg af tagrender startes.

1959

Udvikling af Plastmo tagrenden påbegyndes.

1958

Selskabet stiftes af grosserer Knud Harbom under navnet A/S Plastmontage på adressen Knarreborgvej 11 i Kastrup. Her fremstilledes kar og beholdere i plast til industrielt brug.

Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?