Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op

Montering

Hvis du vil være sikker på et godt resultat, så følg vores detaljerede monteringsvejledninger og videoer, inden du går i gang med at montere Plastmo Tagrender, Tage, Glasrækværk, Dræn eller Faskiner.

Tagrender

Plastmo profil str. 10, 11 & 12

Er du i tvivl om hvordan du sætter dine nye tagrender op? Eller hvordan du genbruger eksisterende rendejern? Læs monteringsvejledning for Plastmo Tagrender her, inden du påbegynder monteringen.

Tagrender

Arkitekt tagrender str. 14

Læs monteringsvejledning for arkitekt tagrender i str. 14, inden du påbegynder monteringen.

Tagrender

Retro Zink Tagrende

Læs monteringsvejledning for Plastmo Retro Zink Tagrender her, inden du påbegynder monteringen.

Tag

TwinLite Termotage

Inden du påbegynder monteringen af dit TwinLite Termotag, bør du læse monteringsvejledningen nedenfor.

Tag

Trapeztage

Få gode råd og tips til montering af Plastmo Trapezplader her. Husk at der anvendes min. 12 skruer pr. m2 uanset pladetype.

Tag

SunGlaze

SunGlaze monteres med flotte profiler fremstillet i anodiseret aluminium og med skjult skruefastgørelse. Træd ikke direkte på pladen, når du arbejder på taget. Læg altid en plade, planke, stige eller lignende ud på taget til at udligne trykket.

Tag

EazyGlaze

EazyGlaze Tagplader skal monteres på en stabil konstruktion, der kan optage den sne og vindbelastning, der kan opstå på montagestedet. Pladerne er konstrueret til at overlappe hinanden langs siderne, og har derfor en smal og en bred profilering i pladesiderne. Tagpladerne skal håndteres med forsigtighed. Løft pladerne for at undgå ridser på overfladen.

Glasrækværk

Glasrækværk

Plastmo Glasrækværk er nemt at montere. Både top- og frontmonteret rækværk består af få dele. Stolperne i aluminium har spor, som glasset monteres i. Det gør løsningen til en af de bedste og mest solide monteringer på markedet.

Linjedræn

HexaLine

HexaLine Letvægtsdræn er nemme at montere. Montering og tilslutning til kloak skal altid udføres af autoriseret kloakmester.

Linjedræn

EuroLine

Læs også hvordan du med EuroLine Linjedræn har mulighed for at installere en vandtæt løsning. Montering og tilslutning til kloak skal altid udføres af autoriseret kloakmester.

Linjedræn

SlimLine

SlimLine monteringsvejledning. Montering og tilslutning til kloak eller faskine skal altid udføres af autoriseret kloakmester.

Faskine

Faskine

Plastmo Faskinen er nem at grave ned, og den skal ikke pakkes ind i fiberdug. Læs her hvordan du sætter faskine-blokkene sammen. Du må gerne selv tilslutte faskinen til dit nedløbsrør. Tilslutning til kloak skal udføres af autoriseret kloakmester.

Ovenlys

Ovenlys

Har du i forvejen et ovenlys med fast karm monteret på dit tag, kan du få en oplukkelig løsning, ved at montere en løs overramme med hængsel. Den løse overramme kan anvendes til både massive- og isolerede karme.

Dørmåtter og dørriste

Montering af Vario

Læs monteringsvejledning for Vario her, inden du påbegynder monteringen.

Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?