Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Den holdbare tagrende

Den holdbare tagrende

Det perfekte tagrende valg til bæredygtigt byggeri og hårde miljøer

Plastmo Plast Tagrender er dansk produceret. Tagrenderne er fri for phtalater og tungmetaller og udleder ingen forurenende stoffer. Du er garanteret en stærk og langtidsholdbar tagrendeløsning.

I mere end 60 år har Plastmo produceret den velkendte plast tagrende her i Danmark. I dag er tagrenden stadig et af de foretrukne tagrende valg i Norden. Det skyldes, at materialet er nemt at arbejde med, og så tåler det ekstremt lave temperaturer, saltholdig luft og luftforurening. Uanset hvor du bor, eller hvilken tagkonstruktion du har, kan du med sikkerhed vælge plast, da materialet hverken korroderer eller ruster.

100% genanvendeligt materiale

Plastmo er med i WUPPI-ordningen. Wuppi er PVC-branchens fælles initiativ og mangeårige erfaring med indsamling og genanvendelse af PVC-byggeaffald. Sammen hjælpes vi om at fremme den bæredygtige udvikling, ved at lade frasorteret hård PVC, som før ville være endt som byggeaffald, indgå i nye kredsløb. Derfor er alle Plastmo Plast Tagrender, nedløbsrør og fittings produceret af 100% genanvendelig blyfri hård PVC (polyvinylklorid), der kan genanvendes op til 10 gange. 

Besøg www.wuppi.dk og få mere info om hvordan du kan aflevere brugte PVC produkter til genanvendelse.

Wuppi

Tagrendemarkedets laveste CO2-aftryk

Produktspecifik EPD (miljøvaredeklaration) dokumenterer, at du med plast tagrenden fra Plastmo får en tagrende med et meget lavt CO2-aftryk. Sammenligner man det globale opvarmningspotentiale (GWP-total) med en traditionel tagrende i stål, så er CO2-aftrykket for plast renden under 1/4 af stål tagrendens. Se EPD her

 

Øget nedbør kræver større kapacitet

De stadigt stigende nedbørsmængder har skabt større behov for effektive regnvandsløsninger. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at vælge den rigtige størrelse tagrende. Plastmo Tagrender i Skandinavisk design og kvalitet er fremstillet til at håndtere de stigende nedbør. Tagrenderne leder med deres halvrunde profil 15% mere vand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand.

Design og æstetik

Tagrender har ikke kun til opgave at lede regnvandet væk fra taget og sikkert ned i jorden. Tagrendesystemet er en vigtig del af husets udtryk og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik. Plastmo Tagrender er kendetegnet ved et Skandinavisk, enkelt og flot design med næsten usynlige samlinger og et diskret tudstykke. Plast sortimentet fås i 5 forskellige farver og 3 forskellige tagrendestørrelser, så løsningen kan tilpasses dit projekt på bedste vis. Er du i tvivl om hvilken størrelse tagrende, der passer til tagarealet på dit projekt, kan du få hjælp i vores tagrendeberegnerBeregneren giver dig den bedst mulige løsning til dit projekt og en samlet materialeliste. 

Montering af tagrender

Alle plasttagrender og fittings sammenføjes med Plastmo Tagrendelim til PVC. Det er en nem og hurtig løsning, som foretrækkes af mange professionelle og gør det selv-folk. Samlingerne er både diskrete og tætte, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år frem. Husk altid at tage højde for ekspansion, når du bestiller nye tagrender. Læs mere om hvornår der er behov for ekspansionstude- og stykker: Ekspansion af tagrender

Udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Ønsker du at se, hvordan du udskifter de gamle tagrender, eller er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, som du skal bruge, for at komme i gang med dit projekt.

25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på plasttagrenderne. Du er dækket mod fabrikations- og materialefejl med lækage til følge. Garantien dækker ikke nogen form for følgeskader som fx driftsskader. Læs mere i vores garantibestemmelser.

Opbevaring af tagrender

Tagrender og rør bliver oftest leveret med et strapexbånd, som du SKAL fjerne hurtigst muligt. Opbevar aldrig tagrender og rør indpakket direkte i solen.

 

Vis flere

Plast tagrender - 25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på plasttagrender. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
Plast tagrender - 25 års garanti
Inspiration

Så flot kan det blive

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med plast