Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Den originale og eksklusive tagrende

Den originale og eksklusive tagrende

Den originale og eksklusive tagrende

Zinktagrender er et populært valg til både nybyggeri og renovering. De fuldender et elegant helhedsindtryk og signalerer kvalitet

Plastmo Zink sortimentet består af tre forskellige udformninger. Fælles for alle tre serier er, at de er produceret af 0,7 mm massiv titanzink. Titanzink er et langtidsholdbart og meget vejrbestandigt materiale, som modstår alle klimaforhold. Vi bruger hverken krom 3 eller 6 i produktionen af vores zinktagrender.

Eksklusive løsninger til nybyg og renovering

Tagrendesystemet vil til at starte med være blankt. Med tiden vil det få den grålige matte patina, som mange husejere efterspørger. Det er påvirkningen af ilt og vand, der naturligt danner den mørke grå farve, som også fungerer som et beskyttende lag. Zink kan modstå selv ekstreme klimaforhold og voldsomt vejr. Saltholdig luft fra kystområder samt lettere forurening er ikke noget problem.

Plastmo Zink

Plastmo Zinktagrende er fremstillet med den klassiske Plastmo vulst. Udformningen gør det muligt at montere tagrenden med bagkanten først, hvilket gør monteringen nemmere og hurtigere. Tagrendesystemet sammenføjes med den specielle Plastmo Tagrendelim til metal, der giver stærke og tætte samlinger. Plastmo har over 60 års erfaring med denne monteringsmetode, som er både hurtig, stærk og holdbar. Systemet kan også loddes på traditionel vis, hvis man ønsker det.

Arkitekt Zink

Den specialdesignede Arkitekt Zink med lige bagkant flugter pænt med bygningens facade. Ligesom den originale zinktagrende kan arkitekttagrenden på samme måde monteres med Plastmo Tagrendelim til metal, eller loddes på traditionel vis

Retro Zink

Dette tagrendesystem er udformet i klassisk design med den karakteristiske runde vulst. Systemet er konstrueret, så det kan samles på tre forskellige måder, der netop passer til dit nybyggeri eller renoveringsprojekt. Vælg mellem gummitætning, limning eller lodning på traditionel vis.

Ved valg af limning med overlag kræves det, at tagplader endnu ikke er monteret. Såfremt dette er tilfældet, vil tagrenden støde på tagpladen, når tagrenderne vrides sammen under monteringen. 

Øget nedbør kræver større kapacitet

De stadigt stigende nedbørsmængder har skabt større behov for effektive regnvandsløsninger. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at vælge den rigtige størrelse tagrende. Plastmo Tagrender i Skandinavisk design og kvalitet er fremstillet til at håndtere de stigende nedbør. Tagrenderne leder 15% mere vand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand.

Design og æstetik

Når du skal vælge hvilke tagrender, der skal sidde på dit hus, er det for de fleste ikke kun afvandingskapaciteten, der er afgørende. Tagrenderne er nemlig med til at skabe rammen om huset og give et elegant helhedsindtryk. For at få den optimale kombination af design og afvandingskapacitet, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige dimensioner og udformninger. Plastmo Zink fås i størrelserne 10, 11 og 12. Retro Zink fås i størrelse 280 mm og Arkitekt Zink fås i størrelse. 11. Udforsk sortiment.

Udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Montering af tagrender

Alle tre serier kan monteres med Plastmo Tagrendelim til metal eller loddes på traditionel vis. Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit tagrendeprojekt. Gå til monteringssideHusk altid at tage højde for ekspansion, når du bestiller nye tagrender. Læs mere om hvornår der er behov for ekspansionstude- og stykker: Ekspansion af tagrender

Et godt råd

Når tagrenderne skal monteres, eller når de skal have det årlige eftersyn, er det en god idé at stille stigens ene ben op ad rendejernet. Så er du sikker på ikke at beskadige zinken, som er et relativt blødt materiale.

Garanti

Vi yder 25 års garanti på vores Plastmo Zink og Arkitekt Zink tagrender og 20 års garanti på vores Retro Zink tagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Læs mere i vores garantibestemmelser.

Opbevaring af tagrender

Zink er et blødt materiale og skal beskyttes omhyggeligt ved transport, især hvis delene ikke længere er i original-emballagen. Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Hermed mindsker du risikoen for, at der dannes hvidrust, som skyldes kondensvand i emballagen. Kan de ikke opbevares indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden.

Vis flere
Inspiration

Færdige gør det selv-projekter

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med zink