Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 7:00 til 16:30. Fredag fra 7:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Skab rum og læ på terrassen
Glashegn

Skab rum og læ på terrassen

Sortiment

Det eksklusive læhegn i glas og alu

Få et eksklusivt og let læhegn til terrassen, med glas leveret på mål

Er du på udkig efter et hegn til haven, er Plastmo Glashegn den ideelle løsning. Du bevarer udsigten samtidig med, at du skaber rum på terrassen og afskærmer for vind og vejr, når du skal nyde sommeren på terrassen. Det er en eksklusiv løsning fremstillet i glas og alu, som giver et stilrent udtryk.

Er du på udkig efter afskærmning, der skal monteres oppe i niveau (mere end 2-3 trin over terræn), er Plastmo Glasrækværk den optimale løsning.

Unikke løsninger

Hegnet er fremstillet i et let og stilrent design. Stolperne er fremstillet af aluminium, og fås i farverne hvid og antracit. Glassene er laminerede og fås i både klar, frost og røgfarvet. Alle farver glas og stolper kan kombineres, så du kan sætte dit eget præg på løsningen, og opnå det ønskede resultat. Alle glas leveres på mål, så du er sikret det bedste resultat til din terrasse.

Minimal vedligeholdelse

En af de mange fordele ved glashegnet, er den minimale vedligeholdelse. Hegnets stolper er fremstillet af vedligeholdelsesvenligt pulverlakeret aluminium. Det anbefales blot, at du rengører hegnet med vand og sæbe 1-2 gange årligt. Find flere fakta om glashegnet under tekniske fakta.

Montering af glashegn

Er du i tvivl om hvordan du sætter hegnet op? Det er et system der består af få dele, hvilket gør monteringen nem og hurtig. Stolperne leveres i kasser inkl. komplet tilbehør og monteringsvejledning. Læs monteringsvejledning før du påbegynder opsætningen af dit nye hegn.

15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noget problem for dette glashegn. De stærke profiler og glas tåler al form for vind og vejr, så du kan sætte hegnet op, uanset hvor i landet du bor. Vi yder 15 års garanti på glashegnet. Garantien dækker afskalning af overflademaling på aluminiumsprofilerne. Læs mere i vores garantibestemmelser.

Vis flere

15 års garanti

Vi yder 15 års garanti på vores glashegn. Garantien gælder afskalning af overflademaling på aluminiumsprofiler.

Læs mere
15 års garanti
Inspiration

Find inspiration til dit næste projekt

Vis flere
Kom i gang med glashegn