Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Den moderne og æstetiske tagrende

Den moderne og æstetiske tagrende

Tagrenden til moderne byggeri

Med den sorte farve, er Sort Stål Tagrenden særligt egnet til nutidens byggeri. Tagrenden fås i flere udformninger og dimensioner.

Sort Stål er en moderne og robust tagrende. Kernen i den nye Sort Stål Tagrende består af kvalitetsstål, som er behandlet med en overflade bestående af zink, aluminium og magnesium. Det giver stålet en helt unik beskyttelse. Tagrenden er derefter prælakeret sort, hvilket giver et flot og ensartet resultat, der ikke patinerer. 

Tagrenden fås i halvrund og arkitekt i størrelse 11, 12 og 14

Sort Stål Arkitekt - En æstestisk og kvalitetsstærk tagrende

Sort Stål Arkitekt er fremstillet i kvartrundt design. Det gør tagrenden særlig egnet til nutidens byggestil. Sort Stål Arkitekt er fremstillet i str. 14 med lige bagkant, som flugter pænt med facaden. Arkitekt tagrenden har en ekstra stor afvandingskapacitet, som kan klare fremtidens stigende regnmænder og store tagflader. 

Plastmo Sort Stål Tagrender har et meget lavt CO2-aftryk 

Miljøvaredeklaration, også kaldet EPD, er et dokument, der fortæller om produktets miljøpåvirkning fra vugge til grav. Vores produktspecifikke EPD dokumenterer, at Plastmo Sort Stål Tagrender har et meget lavt CO2-aftryk. Dette opnår vi bl.a. ved at genbruge stål i produktionen. Se vores EPD her. 

Nem udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Med et enkelt klik i rendejernerne og uden at taget skal brydes op, kan du udskifte dine tagrender. Monteringsfordelen gælder vores velkendte halvrunde profil i Sort Stål str. 11 og 12.

Er er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit tagrendeprojekt. Gå til monteringsside.

Vejr og klima

Sort Stål Tagrender kan modstå store regnskyl og snemængder, blæst og hård kulde. Du kan bruge tagrenden, uanset hvor du bor. Det er kun ved ekstraordinær stor påvirkning, som fx ved Vestkysten, at tagrendernes levetid kan blive forkortet. 

Montering

Sort Stål monteres med Plastmo tagrendelim til metal. Du finder hele monteringsvejledningen her.

Garanti

Vi yder 25 års garanti på Sort Stål Tagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Se garantibestemmelser. 

Håndtering og opbevaring af tagrender

En prælakeret tagrende skal behandles med påpasselighed, for at beskytte lakeringen mod ridser. Undgå at klikke tagrenden i og ud af rendejernene gentagne gange, da det vil ridse overfladen. Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Kan de ikke opbevares indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden. 

Får du uheldigvis ridset dine nye sorte tagrendeemner, kan du finde en stift eller spray* i dit lokale byggemarked eller trælast, som kan mindske synligheden af ridsen.

*Farve ≈ RAL 9005 med glans 40

 

Vis flere

Sort Stål Tagrende - 25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på vores Sort Stål Tagrende. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
Sort Stål Tagrende - 25 års garanti
Andre produkter

Andre tagrendeløsninger

Vis flere
Kom i gang med sort stål