Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Den stærke og solide tagrende

Den stærke og solide tagrende

Stærke og robuste tagrender i skandinavisk design

Gedigent håndværk og styrke er to ting, der kendetegner den populære Stål Plus Tagrende. Tagrenden fås i flere dimensioner og udformninger.

Tagrenderne er belagt med en overflade, der gør den til et stærkt alternativ til zink tagrender. Stål Plus tagrender er den perfekte kombination af stålets styrke og den flotte overflade, som vi kender den fra patineret zink. Overfladen på Stål Plus er så sammenlignelig med det originale zink look, at det ikke er til at kende forskel med det blotte øje.

Tagrenden fås i størrelserne 10, 11 og 12 samt i en kvartrund model i str. 14.

Originalt zink look – også til kommuner med zinkforbud

Forbuddet mod brugen af zink i byggeriet indføres i fortsat flere kommuner. Det har givet en udfordring ved nybyggeri med lokal afledning af regnvand samt på offentlige bygninger, hvor der er ønske om zink tagrender. Derfor har Plastmo udviklet Stål Plus Tagrenden, som et stærkt alternativ til zink tagrender. Med Stål Plus får du det originale zink look, som du trygt kan anvende også i kommuner med zinkforbud.

Tagrendens overflade består af en unik kombination af zink, aluminium og magnesium der giver tagrenden sit flotte udtryk og ikke mindst en unik beskyttelse. Indvendig er tagrenden tillige coated, hvilket sikrer at INGEN zinkpartikler udledes til grundvandet. På den måde er det muligt at bevare det originale zink look - også i kommuner med zinkforbud.

Stål Plus Tagrender har meget lavt CO2- aftryk 

Miljøvaredeklaration, også kaldet EPD, er et dokument, der fortæller om produktets miljøpåvirkning fra vugge til grav. Vores produktspecifikke EPD dokumenterer, at vores Stål Plus og Sort Stål Tagrender har et meget lavt CO2-aftryk. Dette opnår vi bl.a. ved at genbruge stål i produktionen. Se vores EPD her. 

Stål Plus Arkitekt – En stærk tagrende til moderne byggeri

Ud over den klassiske tagrende, består Stål Plus serien af en kvartrund tagrende, Stål Plus Arkitekt, der er særligt egnet til moderne byggeri. Tagrenden er fremstillet i størrelse 14 med lige bagkant, som flugter pænt med bygningens facade. Tagrenden har også en ekstra stor afvandingskapacitet, så du er sikret mod de stigende nedbør. Ligesom resten af Stål Plus serien kan tagrenden opsættes i alle områder og modstår selv store regnskyl og snemængder, blæst og hård kulde. Læs mere om Stål Plus Arkitekt.

Design og æstetik  

Når du skal vælge hvilke tagrender, der skal sidde på dit hus, er det for de fleste ikke kun afvandingskapaciteten, der er er afgørende. Tagrenderne er nemlig med til at skabe rammen om huset og give et elegant helhedsindtryk. For at få den optimale kombination af design og afvandingskapacitet, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige dimensioner og udformninger.

15% større vandkapacitet

Du er bedre rustet mod fremtidens stigende nedbør. Plastmo Tagrender leder nemlig 15% mere regnvand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand. 

Nem udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Er er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit tagrendeprojekt. Gå til monteringsside.

Lim eller klik

Alle ståltagrender og fittings monteres med Plastmo Tagrendelim til metal. Det er en nem og hurtig løsning, som foretrækkes af mange professionelle og gør det selv-folk. Samlingerne er både diskrete og tætte, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år frem. Husk altid at anvende Plastmo Wipes før limning af metaltagrender. Stål Plus i str. 11 / Ø 75 mm kan også monteres med gummisamling.

Garanti

Vi yder 25 års garanti på alle Stål Plus Tagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Læs mere i garantibestemmelserne.

Levering og opbevaring

Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Hermed mindsker du risikoen for, at der dannes hvidrust, som skyldes kondensvand i emballagen. Kan de ikke være indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden.

Vis flere

Stål Plus tagrender - 25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på Stål Plus Tagrender. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
Stål Plus tagrender - 25 års garanti
Inspiration

Færdige projekter

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med stål plus