Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Den melerede og stærke tagrende

Den melerede og stærke tagrende

Melerede og stærke tagrender i skandinavisk design

Den unikke overflade forlænger tagrendens levetid og giver tagrenden et blankt meleret udtryk, som bevares i mange år.

Stålkernen i AluZink Tagrender er overfladebehandlet. Det er kombinationen af zink og aluminium, der giver tagrenden sin unikke overflade, der også er selvhelende ved ridser og snitflader. Tagrenderne kan klare de største udfordringer i det danske vejr. Fås i størrelserne 11 og 12.

Vi bruger hverken krom 3 eller 6 i produktionen af vores ståltagrender.

Øget nedbør kræver større kapacitet

De stadigt stigende nedbørsmængder har skabt større behov for effektive regnvandsløsninger. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at vælge den rigtige størrelse tagrende. Plastmo Tagrender i Skandinavisk design og kvalitet er fremstillet til at håndtere de stigende nedbør. Tagrenderne leder 15% mere vand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand.

Nem udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Er er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit tagrendeprojekt. Gå til monteringsside.

Lim eller klik

Alle ståltagrender og fittings monteres med Plastmo Tagrendelim til metal. Det er en nem og hurtig løsning, som foretrækkes af mange professionelle og gør det selv-folk. Samlingerne er både diskrete og tætte, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år frem. AluZink i str. 11 / Ø 75 mm kan også monteres med gummisamling.

Garanti

Vi yder 15 års garanti på vores AluZink Tagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Læs mere i garantibestemmelserne.

Opbevaring af tagrender

Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Hermed mindsker du risikoen for, at der dannes sortrust, som skyldes kondensvand i emballagen. Kan de ikke være indendørs, så pak tagrender og rør ud af emballagen og sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden.

 

Vis flere

AluZink tagrender - 15 års garanti

Vi yder 15 års garanti på aluzink tagrender. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
AluZink tagrender - 15 års garanti
Inspiration

Færdige projekter

Vis flere
Andre produkter

Andre tagrendeløsninger

Vis flere
Kom i gang med aluzink