Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Tagrenden til moderne byggeri
Stål Plus Arkitekt

Tagrenden til moderne byggeri

Der er mange grunde til at Stål Plus Arkitekt tagrenden er blevet det populære tagrendevalg til nybyggeri. Udover at have det perfekte design og en smuk overflade, er Stål Plus Arkitekt den tagrende med størst afvandingskapacitet i Plastmo tagrendesortimentet. Løsningen sikrer mod fremtidens fortsat stigende og voldsomme regnmængder. Tagrendens udformning gør den særligt egnet til det moderne bygningsdesign. Stål Plus Arkitekt er fremstillet med lige bagkant, som flugter pænt med bygningens facade. Arkitekt tagrenden er fremstillet i størrelse 14 og kombineres med nedløb i størrelse Ø90 mm. Den klassiske Stål Plus tagrende fås også i størrelse 10, 11 og 12.

Ligesom den originale Stål Plus tagrende er arkitekt tagrenden fremstillet af  0,7 mm kvalitetsstål. Plastmo anvender hverken krom 3 eller 6 i produktionen af ståltagrender. Den stærke stålkerne er belagt med en ekstrem modstandsdygtig overflade, som består af magnesium, aluminium og zink. Det betyder også at Stål Plus tagrenderne kan anvedens uanset hvor man bor. Overfladen giver tagrenden en flot mørk farve, der kan sammenlignes med zinkens smukke patina, og en unik beskyttelse mod korrosion. Samtidig virker overfladen selvhelende ved ridser og snitflader.

Det stærke alternativ til zink

Mange foretrækker det rå patinerede metal-look, som zinktagrenderne har. I flere og flere kommuner er opsætning af zinktagrender dog ikke længere tilladt af hensyn til miljøet, når boligen anvender lokalafledning af regnvand. Denne form for afledning af regnvand bliver fortsat anvendt oftere. Derfor er Stål Plus tagrenden udviklet som et miljøstærkt alternativ til zinktagrenderne. Med Stål Plus opnår du den samme smukke mørke farve, en unik beskyttelse mod korrosion samt op til 25 års garanti. 

Sorte tagrender med lavt CO2-afryk er ny trend

Sort Stål er en moderne og robust tagrende, som er særligt egnet til nutidens byggeri. Sort Stål har en kerne af kvalitetsstål og er derudover behandlet med en overflade bestående af zink, aluminium og magnesium, hvilket giver tagrenden en helt unik beskyttelse. Tagrenden fås i halvrund str. 11 og 12 og arkitekt i str. 14. 

Hvad end du vælger Sort Stål eller Stål Plus til dit næste projekt, vil fællesnævneren være, at begge tagrender er velegnet til DGNB byggerier. 

Sort Stål og Stål Plus har det laveste CO2-aftryk

Produktspecifik EPD dokumenterer, at Sort Stål og Stål Plus Tagrender har tagrendemarkedets laveste CO2-aftryk. Dette opnår vi bl.a. ved at genbruge stål i produktionen. Se vores EPD her

 

 

 

Beregn tagrenderne til det næste tagrendeprojekt

Beregn projekt
Beregn tagrenderne til det næste tagrendeprojekt
Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?