Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Lars Printz renoverer skole med Stål Plus Tagrender
Håndværker

Lars Printz renoverer skole med Stål Plus Tagrender

Da 366 meter indvendige og utætte zinktagrender skulle udskiftes for at undgå råd på Byskovskolen afd. Asgaard i Ringsted, faldt valget på Stål Plus Tagrenden fra Plastmo af følgende årsager.

Det’nemt

For tømrerfirmaet Lars Printz var det vigtigste udover at vinde projektet naturligvis, at produkterne og i dette tilfælde tagrenderne er nemme at arbejde med. Projektet på skolen med at udskifte 366 meter indvendige tagrender og ændre på den nederste del af tagkonstruktionen strækker sig over ca. 4 måneder, fortæller byggeleder Jan Rosenkrans, så det betyder rigtig meget, at de er nemme at arbejde med og montere. Jan fortæller videre, at tømrerfirmaet altid foretrækker at lime tagrenderne sammen frem for at klikke dem sammen, da det giver en tæt og holdbar løsning – også på sigt.

Ringsted kommune foreskrev desuden Stål Plus Tagrenden fra Plastmo af miljømæssige årsager. 

Ringsted kommune er nemlig en af de 14 kommuner i Danmark, som har zinkforbud på offentlige bygninger samt ved nybyggeri med nedsivning af regnvand på egen grund.

Originalt zink look

Ved at foreskrive netop Stål Plus tagrenden sikrede Ringsted kommune, at skolen fik nye tagrender, som både ligner originale zinktagrender, pga. den specielle overflade, og samtidig overholdte de miljømæssige krav.

På den måde er det altså muligt at bevare det originale zink look – også i kommuner som Ringsted med zinkforbud og samtidig have 25 års garanti på løsningen, ligesom en tilsvarende zink løsning har.

Produkter brugt
Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?