Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
DGNB Guld projekt Skovsøbakken i Slagelse. Sort Stål.
Håndværker

Skovsøbakken i Slagelse

Andreas Marcher, projektleder hos Georg Berg A/S

Om projektet

Plastmo har leveret 200 meter Sort Stål tagrende til Slagelse kommunes første DGNB Guld cerficerede daginstitution på Skovsøbakken.

Dette spændende byggeprojekt omfatter opførelsen af en daginstitution på knap 2.000 m2, der vil rumme 6 børnehavegrupper og 4 vuggestuegrupper.

Andreas Marcher udtaler: ”Vi valgte den sorte tagrende fra Plastmo fordi det var den, der kunne løse de krav, der var ift. en DGNB Guld certificering”.

Og så har den produktspecifikke EPD gjort det nemt for rådgiveren og os (Georg Berg) at godkende produktet til projektet ift. de krav, der er på et DGNB Guld projekt.

Plastmos lange garantier er også vigtige for Georg Berg, da de, som Andreas Marcher udtrykker, ”kun ønsker at bruge løsninger, som ikke giver reklamationer og som holder i mange år”.

Det, at den Sorte Ståltagrende fra Plastmo er prælakeret, har været vigtig for arkitekten på projektet. Man ønskede en tagrendeløsning, som kunne være med til at give et samlet flot helhedsindtryk med sorte vinduer, døre, inddækninger og tagrender.

Samarbejdet med Plastmo har generelt været rigtig godt. Vi har haft gode leveranceplaner og Plastmo har været gode til at løse vores behov for afvandingsløsninger, som kun sjældent tages i brug på tagrendeprojekter, slutter Andreas Marcher.

Produkter brugt
Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?