Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Zink tagrender i Thisted
Gør-det-selv

Zink tagrender i Thisted

Julia Kleine, Thisted

Processen med at skifte vores tagrender forløb mere enkelt og hurtigere, end vi havde turde håbe på. Det plejer jo desværre at være sådan, at det er svært at skifte og renovere på noget eksisterende, men det var forbavsende let denne gang - faktisk så let, at vi valgte at skifte vores tagrender på garagen i samme ombæring, da det var for nemt til at lade være!
 

Her er der brugt 6x3 meter zink tagrender med 2 nedløbsrør.

Vi har igennem de sidste par måneder skiftet fliser, lavet garage og ikke mindst fået skiftet vores plastiktagrender til tagrender i zink, da de bare ser meget flottere ud! I vores forberedelsesproces var vi inde og kigge på flere typer tagrender og producenter, men vi blev faktisk hurtigt enige om, at vi ville have dem fra Plastmo. Det var der 3 årsager til:

1. De havde den pæne runde udformning, som vi var på udkig efter.
2. De skulle monteres med bagkanten først, så vi derfor ikke behøvede at skulle løfte på det eksisterende tag, for at få dem på plads. Dette var en meget stort plus, da det sparede os for mange arbejdstimer, og vi tilmed kunne beholde de eksisterende rendejern, da de passede til.
3. På deres hjemmeside fandt vi en tagrenderberegner, så vi selv, hurtigt og nemt, kunne regne ud, hvor meget vi skulle bruge. Vi tog det hele med ud til XL byg, og vi fik derfor præcist det med hjem, som vi havde brug for - ikke mere eller mindre!

 

Produkter brugt
Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?