Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Æstetisk og ekstra stærkt linjedræn

Æstetisk og ekstra stærkt linjedræn

Undgå store vandpytter omkring dit hus med ACO EuroLine

Led regnvandet effektivt væk med ACO EuroLine linjedræn. Et fleksibelt og stærkt drænsystem med stor afvandingseffekt.

Det regnvand der ophobes omkring dit hus kan skade din sokkel, og i værste fald kan vandet trænge ind i huset og gøre stor skade. EuroLine anvendes til afledning af regnvand omkring private boliger. Både HexaLine og EuroLine er fremstillet til at kunne klare trafik fra personbiler i private indkørsler.   

EuroLine drænsystem

EuroLine er et fleksibelt drænsystem. Det er opbygget i moduler af 1- eller 0,5 meters længde med et bredt tilbehørsprogram. På den måde har du nemt ved at sammensætte linjedrænet i den ønskede længde. I sortimentet finder du fem forskellige riste; galvaniseret stål, skridsikker plast, kraftig støbejernsrist, varmgalvaniseret maskerist og gitterrist i rustfri stål. Alle riste passer til både HexaLine og EuroLinje linjedræn.

Materiale

Drænet er fremstillet af polymerbeton, som er et særdeles robust materiale. EuroLine har, sammenlignet med andre betonprodukter med tilsvarende massefylde, en væsentlig højere brudstyrke og lavere vægt. Den lave vægt letter både håndtering og montering og reducerer omkostningerne.

Polymerbetonens glatte overflade gør, at vand og smudspartikler hurtigt løber væk, hvilket letter rengøringen. Derudover er polymerbeton bestandig over for frost, men også aggressive medier, uden at den behøver yderligere beskyttelseslag.

Anvendelsesmuligheder

I flisebelagte områder omkring private boliger:

  • Private indkørsler

  • Foran carporte og garager

  • På gangstier og terrasser

Tekniske fakta

Specifikationer
Massefylde 2,1-2,3 g/cm3
Vandindtrængningsdybde 0 cm
Kemikaliebestandighed Høj
Ruhedskoefficient ca. 25 µm

Certificering EN1433

EuroLine linjedræn er certificeret til belastningsklasse A15 med galvaniseret rist, skridsikker plast rist, varmgalvaniseret maskerist eller gitterrist i rustfrit stål. Med støbejernsrist er EuroLine certificeret til belastningsklasse B125 iht. EN1433

Montering af EuroLine

Det stærke og robuste dræn har en ekstra stor afvandingseffekt og kan tilsluttes kloak eller faskine. Monteringen skal udføres af en autoriseret kloakmester. Hent monteringsvejledning.

Vandtæt installation

Fugesiderne skal altid være rene, tørre og fri for fedtstof inden påføring af fugemasse. ACO Waterseal fugemasse påføres i et jævnt lag, (ca. 5 mm tyk) på en af fugesiderne. Herefter sættes drænene på plads i betonen og skydes sammen, så der fremstår ca. 1-2 mm fugemasse. Den sikkerhedsfals, der fremkommer, når drænene sættes sammen, fyldes også ud med ACO Waterseal. Drænsystemet skal hvile i min. 24 timer, mens fugemassen hærder.

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Kom i gang med euroline