Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 7:00 til 16:30. Fredag fra 7:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Det miljørigtige og holdbare valg
Plast

Det miljørigtige og holdbare valg

Det perfekte tagrende valg til bæredygtigt byggeri og hårde miljøer

Plastmo Plast Tagrender er fri for blødgører og tungmetaller og udleder derfor ingen forurenende stoffer. Du er garanteret en miljøvenlig, stærk og langtidsholdbar tagrendeløsning.

I mere end 60 år har plast været et af de foretrukne tagrende valg i Norden. Det skyldes, at materialet er nemt at arbejde med, og så tåler det ekstremt lave temperaturer, saltholdig luft og luftforurening. Uanset hvor du bor, eller hvilken tagkonstruktion du har, kan du med sikkerhed vælge plast, da materialet hverken korroderer eller ruster.

100% genanvendeligt materiale

Plastmo er med i WUPPI-ordningen. Wuppi er PVC-branchens fælles initiativ og mangeårige erfaring med indsamling og genanvendelse af PVC-byggeaffald. Sammen hjælpes vi om at fremme den bæredygtige udvikling, ved at lade frasorteret hård PVC, som før ville være endt som byggeaffald, indgå i nye kredsløb. Derfor er alle Plastmo Plast Tagrender, nedløbsrør og fittings produceret af 100% genanvendelig blyfri hård PVC (polyvinylklorid). 

Besøg www.wuppi.dk og få mere info om hvordan du kan aflevere brugte PVC produkter til genanvendelse.

Wuppi

Design og æstetik

Tagrender har ikke kun til opgave at lede regnvandet væk fra taget og sikkert ned i jorden. Tagrendesystemet er en vigtig del af husets udtryk og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik. Plastmo Tagrender er kendetegnet ved et Skandinavisk, enkelt og flot design med næsten usynlige samlinger og et diskret tudstykke. Plast sortimentet fås i 5 forskellige farver og 3 forskellige tagrendestørrelser, så løsningen kan tilpasses dit projekt på bedste vis. Er du i tvivl om hvilken størrelse tagrende, der passer til tagarealet på dit projekt, kan du få hjælp i vores tagrendeberegnerBeregneren giver dig den bedst mulige løsning til dit projekt og en samlet materialeliste. 

Montering af tagrender

Alle plasttagrender og fittings sammenføjes med Plastmo Tagrendelim til PVC. Det er en nem og hurtig løsning, som foretrækkes af mange professionelle og gør det selv-folk. Samlingerne er både diskrete og tætte, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år frem. 

Udskiftning af tagrender

Hvis du ønsker at udskifte dine gamle slidte tagrender, kan du i mange tilfælde genbruge dine gamle rendejern og på den måde spare tid og penge. Plastmo Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Ønsker du at se, hvordan du udskifter de gamle tagrender, eller er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores monteringsside, som er fyldt med al den information, som du skal bruge, for at komme i gang med dit projekt.

25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på plasttagrenderne. Du er dækket mod fabrikations- og materialefejl med lækage til følge. Garantien dækker ikke nogen form for følgeskader som fx driftsskader. Læs mere i vores garantibestemmelser.

Opbevaring af tagrender

Tagrender og rør bliver oftest leveret med et strapexbånd, som du SKAL fjerne hurtigst muligt. Opbevar aldrig tagrender og rør indpakket direkte i solen.

Vis flere

25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på plasttagrender. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
25 års garanti
Inspiration

Så flot kan det blive

Vis flere
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med plast