Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Bevar det originale zink look

Bevar det originale zink look

Forbuddet mod brugen af zink i byggeriet indføres i fortsat flere kommuner. Det har givet en udfordring ved projekter, hvor der er ønske om zinktagrender. Derfor har Plastmo udviklet Stål Plus Tagrenden som et stærkt alternativ til zinktagrender. Stål Plus får den samme flotte patina, som man kender fra originale zinktagrender. Fordelen er, at Stål Plus også kan anvendes i kommuner med zinkforbud.

Kan du se forskel?

Stål Plus tagrender er den perfekte kombination af stålets styrke og den flotte overflade, som vi kender den fra patineret zink. Overfladen på Stål Plus er så sammenlignelig med det originale zink look, at det ikke er til at kende forskel med det blotte øje. Tagrendens overflade består af en kombination af zink, aluminium og magnesium, som giver tagrenden sit flotte udtryk og ikke mindst en unik beskyttelse. Tagrendens indvendige overflade er tillige coated. Denne coating skaber en barriere, der adskiller regnvandet fra metallets overflade, så INGEN zinkpartikler udledes til grundvandet På den måde er det muligt at bevare det originale zink look - også i kommuner med zinkforbud.

 

 

 

Tagrenden til moderne bygningsdesign

Stål Plus fås i 4 forskellige dimensioner. Den klassiske halvrunde model, der fås i str. 10, 11 og 12 med nedløb i Ø 75 eller Ø 90. Derudover fås tagrenden som kvartrund model i str. 14 med nedløb i Ø 90. Denne udformning kalder vi Stål Plus Arkitekt og den egner sig særligt godt til det moderne byggeri. Arkitekt tagrenden er fremstillet med lige bagkant, som flugter pænt med bygningens facade.

 

Gedigent håndværk

En ekstra fordel ved montering af Stål Plus tagrender er tagrendens styrke. Tagrendens solide kerne sikrer, at den udførende kan stille en stige op ad tagrenden, uden at den deformeres eller ødelægges.

 

Lim eller klik

Alle Plastmo Tagrendesystemer kan monteres med lim. Det er en hurtig og nem monteringsløsning, som har bevist sin styrke i mere end et halvt århundrede – Og limen holder stadig. Udover lim kan Stål Plus i str. 11 / Ø75 mm monteres med gummisamling.

 

Sorte tagrender med lavt CO2-aftryk er ny trend

Sort Stål er en moderne og robust tagrende, som er særligt egnet til nutidens byggeri. Sort Stål har en kerne af kvalitetsstål og er derudover behandlet med en overflade bestående af zink, aluminium og magnesium, hvilket giver tagrenden en helt unik beskyttelse. Tagrenden fås i halvrund str. 11 og 12 og arkitekt i str. 14. 

Hvad end du vælger Sort Stål eller Stål Plus til dit næste projekt, vil fællesnævneren være, at begge tagrender er velegnede til DGNB byggerier. 

 

Sort Stål og Stål Plus har det laveste CO2-aftryk

Produktspecifik EPD dokumenterer, at Sort Stål og Stål Plus Tagrender har tagrendemarkedets laveste CO2-aftryk. Dette opnår vi bl.a. ved at genbruge stål i produktionen. Se vores EPD her

 

Få en gratis prøve!

Ønsker du at se det hands-on? Få leveret en gratis Stål Plus eller Sort Stål tagrendeprøve og oplev selv kvaliteten.

Bestil tagrendeprøve
Få en gratis prøve!
Stål Plus

Fakta

Garanti

Der ydes op til 25 års garanti på Plastmo Stål Plus.

Materiale

Stål Plus tagrenden kombinerer stålets styrke med zinkens flotte udtryk. Tagrenden er fremstillet af 0,7 mm kvalitetsstål og belagt med en overflade af zink, aluminium og magnesium.

Miljø

Stål Plus kan anvendes i kommuner med zinkforbud, hvor det originale zink look foretrækkes.

Sortiment

Vælg mellem str. 10, 11 eller 12 samt en kvartrund model i str. 14. Nedløb fås i Ø75 og Ø90 mm. Derudover kan vi producere og levere specialformstykker efter dine ønsker og mål på få dage. Stål Plus lagerføres i hele landet. Ring til os, så henviser vi til din nærmeste forhandler.

Vejr & klima

Kombinationen af zink, aluminium og magnesium giver tagrenden en unik beskyttelse. Tagrenden kan opsættes uanset hvor du bor. Kun steder med ekstrem saltholdig luft, fx Vestkysten, kan forkorte levetiden.

Montering

Stål Plus kan monteres med lim eller med gummisamling i str. 11/ Ø75.

Stål Plus

Referencer & cases

Vis flere
Find svar

Hvad kan vi hjælpe dig med?