Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
Den eksklusive og unikke tagrende

Den eksklusive og unikke tagrende

Skab en unik og eksklusiv ramme om huset med en smuk kobber tagrende

Kobbertagrenderne får med tiden den smukke ir-grønne farve, der giver god beskyttelse og lang levetid.

Plastmo Kobber Tagrender er produceret af massiv kobber. De er ved fremstillingen skinnende blanke, men får relativt hurtigt en mørkfarvet patina, der fungerer som et beskyttende lag mod korrosion. Efter en årrække vil den mørke farve blive ir-grøn. Hvor hurtigt farveskiftet sker afhænger af klima, miljø og delene i tagrendeløsningen, men slutresultatet er en ensartet smuk ir-grøn farve. Kobber kan modstå selv ekstreme klimaforhold og voldsomt vejr. Du kan derfor sætte kobber op uanset hvor du bor.

Øget nedbør kræver større kapacitet

De stadigt stigende nedbørsmængder har skabt større behov for effektive regnvandsløsninger. Det er derfor vigtigere end nogensinde før at vælge den rigtige størrelse tagrende. Plastmo Tagrender i Skandinavisk design og kvalitet er fremstillet til at håndtere de stigende nedbør. Tagrenderne leder 15% mere vand væk end lignende tagrender på markedet. Det skyldes en unik udformning, der kan rumme mere vand.

Design og æstetik

Tagrender har ikke kun til opgave at lede regnvandet væk fra taget og sikkert ned i jorden. Tagrendesystemet er en vigtig del af husets ansigt og er i høj grad et spørgsmål om design og æstetik. Plastmo Tagrender er kendetegnet ved et Skandinavisk, enkelt og flot design med næsten usynlige samlinger og et diskret tudstykke. Kobbertagrenderne fås i størrelse 12 med Ø 90mm nedløb. Prøv vores beregner og få den bedst mulige løsning til dit projekt og en samlet materialeliste.

Montering af tagrender

Kobbertagrenderne sammenføjes med en speciel lim til metal. Plastmo har mere end 60 års erfaring med denne monteringsmetode, som både er hurtig, stærk og holdbar. Tagrendesystemet kan også loddes sammen på traditionel vis, hvis man ønsker det. Husk altid at tage højde for ekspansion, når du bestiller nye tagrender. Læs mere om hvornår der er behov for ekspansionstude- og stykker: Ekspansion af tagrender

Udskiftning af tagrender

Plastmo Kobber Tagrender monteres med et enkelt klik i rendejernene - Uden at taget skal brydes op!

Ønsker du at se, hvordan du udskifter de gamle tagrender, eller er du i tvivl om, hvordan man monterer tagrender på nybyggeri? Besøg vores videnscenter, som er fyldt med al den information, du skal bruge, for at komme i gang med dit projekt. Gå til monteringsside.

25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på vores kobbertagrender. Du er dækket mod korrosionsskader med lækage til følge. Under særlige forhold er der forbehold for garantiperiodens længde. Garantien dækker ikke nogen form for følge- eller driftsskader. Læs mere i vores garantibestemmelser.

Opbevaring af tagrender

Pak kobbertagrenderne ud af transport-emballagen, straks du har modtaget dem. Opbevar tagrender og rør indendørs, før du monterer dem. Hermed mindsker du risikoen for, at kondensvand i emballagen gør dele af overfladen anløben. Kan de ikke opbevares indendørs, så sæt dem tørt i lodret position adskilt fra hinanden.

Vis flere

Kobber tagrender - 25 års garanti

Vi yder 25 års garanti på plasttagrender. Du er dækket mod fabrikationsfejl og materialefejl med lækage til følge.

Læs mere
Kobber tagrender - 25 års garanti
Andre produkter

Udforsk vores andre produkter

Vis flere
Kom i gang med kobber