Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00 til 16:30. Fredag fra 07:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Træd tørskoet indenfor

Træd tørskoet indenfor

Kom godt i gang med din nye carport

På siden finder du inspiration, produktinfo og vejledning til montering, så du kan komme godt i gang med tag og tagrende på din nye carport

Hvilken tagløsning passer bedst til din carport

Trapezplader

Trapezplader er det enkle og klassiske valg. Uanset om det er en økonomisk, langtidsholdbar eller ekstra slagstærk plade du er på udkig efter, finder du det i sortimentet. Pladerne er fremstillet i et 100% genanvendeligt materiale med UV-filter. Læs mere om de forskellige trapezplader.

Den side af trækonstruktionen, der vender opad (mod pladerne), skal males med en hvid farve, da hvid absorberer mindst varme. Dette for at undgå at pladerne smelter ved stærkt sollys. Skal pladerne afkortes, anvender man en fintandet sav. Taghældning bør være mindst 3 cm pr. meter (2°).

SunGlaze tag

SunGlaze er det eksklusive og langtidsholdbare valg til din carport. Pladerne er fremstillet af 4 mm polycarbonat, et stærkt alternativ til hærdet glas, der har stor styrke overfor både sne- og vindbelastninger. Tagpladerne er UV-beskyttet på oversiden, hvilket mindsker solens nedbrydning og giver et vejrstabilt tag. Du opnår en vandtæt løsning uden brug af silikone og en stærk og elegant løsning, der holder i mange år.  SunGlaze fås i klar og røgfarvet. Læs mere om SunGlaze Tag.

Monteringen udføres med eksklusive profiler i anodiseret aluminium med skjult skruefastgørelse. Løsningen kan enten monteres direkte på spærkonstruktion med c/c 602 mm mellem spærene, eller på en spærkonstruktion med tværgående lægter med 800 mm mellem lægterne. Taghældning bør være min. 5 cm pr. meter (ca. 3°).

TwinLite Termotag

TwinLite Termotag fås i 3 tykkelser 10, 16 og 32 mm. Hvor de to tykkeste plader oftest anvendes til isolerede udestuer og vinterhaver, er TwinLite 10 mm et godt valg til uisolerede udestuer eller overdækninger som f.eks. carporte. Du får en kondenshæmmende tagløsning med et flot profilsystem, der er nemt at montere. Læs mere om TwinLite Termotag

Pladebredden er altid beregnet til en c/c spærafstand på 99 cm. Til 10 mm TwinLite plader anvendes altid tværgående lægter til afstivning af pladen. Taghældning bør være min. 3 cm pr. meter (ca. 2°).

Afvanding af carporten

Det er ikke kun dit hus, der har brug for at få regnvandet afledt. Det har tilbygninger, udestuer og carporte også. Sammen med tagrender og linjedræn, er faskinen en effektiv vandafledning og en nem måde at forebygge oversvømmelser. 

Montering af tag og tagrender

Vi har samlet monteringsvejledninger og videoer, så du kan komme godt i gang med din carport. Læs altid monteringsvejledningen igennem, før du går i gang. Gå til monteringsside.

Produkter

Tagløsninger - der værner om dine køretøjer

Vis flere
Andre produkter

Led vandet væk fra carporten

Vis flere
Vis flere
Færdige projekter

Se gør det selv-projekter og pris

Vis flere
Inspiration

Inspiration til dit næste projekt

Vis flere