Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 08:00 til 16:00. Fredag fra 08:00 til 15:00.

Bliv ringet op
Få det bedste ud af den danske sommer!

Få det bedste ud af den danske sommer!

3 tips til den ultimative terrasse

Vi har samlet et par tips og tricks, der giver dig mulighed for at få det bedste ud af din terrasse og den danske sommer.

1. Skab læ på terrassen

Afskærmning af terrassen er en nødvendighed, når terrassen er etableret oppe i niveau. Det er dog ikke kun på sådanne terrasser, at en afskærmning kan være nødvendig. På terrasser i niveau med terræn, kan det være relevant at montere et læhegn, som beskyttelse mod vind og vejr på terrassen.

Plastmo Glasrækværk har den nødvendige styrke og stabilitet, som kræves af et sikkerhedsværn. Løsningen kan derfor anvendes på lavt såvel som højt beliggende terrasser eller altaner. Udsigten kommer til sin ret, og det diskrete samt tidsløse design, giver en god rumfølelse. Glasrækværket er nemt at montere, også for gør det selv-manden.

Nem og sikker montering

Systemet er sammensat af få dele, som gør monteringen nem og hurtig. Stolperne er fremstillet med spor, som glasset monteres i, og det gør løsningen til en af de bedste og mest solide på markedet. Du er garanteret en sikker løsning – Uanset hvor højt oppe du monterer glasrækværket. Glas produceres altid på mål specielt til dit projekt.

2. Giv terrassen et løft med en ny overdækning

Med en overdækket terrasse er hverken regn eller solens skarpe stråler til hinder for at familien kan nyde de hyggelige stunder ude. Der findes en række mulige løsninger til overdækning af din terrasse.

Giv terrassen nyt liv med en flot og eksklusiv overdækning. SunGlaze er fremstillet af det stærke plast materiale polycarbonat, og giver terrassen et lige så eksklusivt resultat som hærdet glas. Tagpladerne er fremstillet med UV-filter, hvilket mindsker solens nedbrydning og forlænger tagets levetid.

Nem og hurtig montering

Taget er nemt og hurtigt at fastgøre – også for gør det selv-manden. Pladerne fastgøres med vedligeholdelsesfri profiler i anodiseret aluminium med skjult skruefastgørelse. Du kan vælge mellem klare eller røgfarvede plader, alt efter hvor stor lysgennemgang du ønsker på terrassen. Plastmo yder 10 års garanti på SunGlaze.

Er du på udkig efter noget andet? Se Plastmo Trapezplader og Plastmo Termotag.

3. Led vandet væk 

Når terrassen er på plads, er det vigtigt at huske, at det ikke kun er dit hus, der har brug for at få regnvandet afledt. Det har tilbygninger, udestuer og overdækninger også. Husk derfor altid tagrenderne på dit nye tagareal. Ønsker du at lede overfladevandet væk fra terrassen, kan det gøres nemt og effektivt med linjedræn.

Produkter

Nyd terrassen beskyttet mod vind og vejr

Vis flere
Andre produkter

Led vandet væk fra terrassen

Vis flere
Vis flere
Færdige projekter

Se gør det selv-projekter og pris

Vis flere
Inspiration

Inspiration til dit næste projekt

Vis flere