Kundeservice

Vi sidder klar mandag til torsdag fra 07:00-16:30. Fredag fra 07:00-15:00.

Bliv ringet op
I ly for vind og vejr året rundt

I ly for vind og vejr året rundt

Tage der holder varmen inde og nedbøren ude

Hvilket tag du vælger afhænger af, hvor stor en del af året du ønsker at bruge din udestue.

Vælg det rigtige tag til din udestue

TwinLite Termotage giver et behageligt lys i udestuen og holder varmen inde og nedbøren ude. Termopladerne fås i 3 forskellige tykkelser. TwinLite 10 mm er den tyndeste plade, som kun anvendes til uisolerede udestuer, drivhuse, overdækninger ovs. Ønsker du en isoleret udestue, skal du vælge 16 eller 32 mm termotag.

Udestue – Fra forår til efterår

Til udestuen med isoleret gulv og vægpartier samt termovinduer, er TwinLite 16 mm et godt valg, hvis du ønsker at bruge udestuen fra forår til efterår. TwinLite 16 mm fås i klar, opal og røgfarvet.

Udestue – Anvendes hele året

Ønsker du at bruge udestuen/vinterhaven HELE året rundt, kan TwinLite 32 mm anvendes, hvis du ligeledes har isoleret gulv og vægpartier. TwinLite 32 mm fås i farverne opal og røgfarvet.

Få et behageligt lys i udestuen

Den klare termoplade anvendes primært til løsninger, hvor en høj lysgennemgang er en fordel f.eks. i drivhuse. Den opale og røgfarvede plade anvendes primært til udestuer. Ønsker du en god spredning af sollyset i udestuen, er den opale plade et godt valg. Den røgfarvede plade giver mindre lysspredning, og derfor kan tilstødende rum også blive mørkere end ved brug af opale termoplader.

Led vandet væk 

Når man laver tilbygninger som f.eks. udestuer er det vigtigt at sørge for afvanding af det nye tagareal. Husk derfor altid på tagrenderne, så vandet kan ledes sikkert væk fra taget.

Montering af tag og tagrender

Vi har samlet monteringsvejledninger og videoer på tagrender og termotag ét sted, så du kan komme godt igang med dit udestue projekt. Gå til montering.

Produkter

En behagelig lysgennemgang og et hyggeligt indemiljø

Vis flere
Andre produkter

Led vandet væk fra udestuen

Vis flere
Vis flere
Færdige projekter

Se gør det selv-projekter og pris

Vis flere
Inspiration

Inspiration til dit næste projekt

Vis flere